Hos Ejegod Ejendomme er der valgt fra allerøverste hylde af arkitektur og materialevalg. Med en kompromisløs dedikation til form og funktion.
Nedenfor får du en smagsprøve på vores valg af materialedetaljer og arkitektoniske løsninger.

En arkitektonisk materialefortælling.

Form & funktion

Mangfoldighed i form og farver

Hver af Ejegod-kvarteret townhouses er unik i både udstråling og udformning. Med niveauforskelle og alsidige facader.
Med nuancerede mursten og lyse- og mørke fuger, der spiller op mod aluminiumfacadernes dragende dybe nuancer. Nuancespil. Og massiv elegance. I smuk kontrast til bygningernes store vinduespartier, der giver et smukt lysindfald. Et materialemiks. Unikt og harmonisk på en og samme tid.

Hos SKALA er vi stolte over at være katalysator for et visionært projekt, der i den grad løfter en hel bydel. Det er et stort ønske, der går i opfyldelse, når vi ser et projekt, som vi igennem lang tid har udviklet på og disponeret bliver til realitet. Og jeg glæder mig til at se Viborg Baneby gå fra at være et udtjent byområde til et sted med boliger, liv og andre tilbud til borgerne.
Emil Simonsen, partner i SKALA Arkitekter.

Kombination af form og funktion

Dekorative, specialfremstillede støbejernsrender sat i beton skaber et gadebillede med kontraster og karakter. Med stilfulde overgange. Der tilmed sikrer rensning af de sandfang, hvor overfaldevandet løber ned. Et råt, raffineret og rent udtryk.

Markant elegance

Ejegod-kvarterets sjæl og arkitektoniske kvaliteter er ligeledes indarbejdet i safezones og opholdsarealer. Hvor bl.a. hårdtbrændte teglklinker i designede beklædningsmønstre træder æstetisk frem. I varme og brændte nuancer. Kompromisløst lækkert.

Raffineret helhed

Cortenstål er et gennemgående materialevalg i Ejegod-kvarteret. Et fast aftryk af kvalitet. Et kvalitetsstempel. Med farvedybde og glød. Det eksklusive materiale er bl.a. anvendt på områdets kantninger.

Som kronen på værket

Cortenstål går igen i kvarterets specialfremstillede lygtemaster. Kompletteret af Focus Nyx lampens enkle elegance. Der i kraft af sine rene linjer og stærke form er med til at præge bydelens rum. Eviggyldig stil. Med et behageligt og blændfrit lys. En arkitektonisk flot løsning.
Alt sammen i et historisk erhvervsområde. I et nyt lys. Med øje for detaljen. Og med mulighed for investeringer i visionære projekter.